Vacatures
Some-Buddy is continue op zoek naar nieuwe aanwinsten in haar personeelsbestand.
Werken bij Some-Buddy betekent bovenal werken bij een jonge, open, moderne en persoonlijke organisatie. Wij begeleiden u in uw loopbaan en vervullen hierin een ondersteunende en adviserende rol.

Wij kijken naar uw wensen en kwaliteiten. Op basis hiervan zoeken wij voor u een passende werkomgeving bij een van onze klanten.

Het gaat ons erom dat u zich op uw gemak voelt bij een klant thuis. Alleen dan kunt u uw werk optimaal uitvoeren en zal de klant van optimale kwaliteit kunnen profiteren. Heel belangrijk hierbij is dat het klikt tussen u en de betreffende klant. Het gaat zowel om de eerste klik tijdens een kennismakinggesprek met de klant alsmede om de klik op langere termijn.

Bent u een ervaren professional in de private service industry? Vindt u het een uitdaging om van grote waarde te kunnen zijn in het drukke leven van onze klanten en spreekt het concept van Some-Buddy u aan?

Onderneem het volgende:

- Vul het sollicitatieformulier in en voorzie uw sollicitatie van uw CV, foto en niet te vergeten uw motivatie.

Zodra wij uw sollicitatie hebben ontvangen zullen wij deze in behandeling nemen. Lijkt u ons geschikt dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak ter nadere kennismaking.