Procedure
Om onze services optimaal op uw specifieke wensen af te kunnen stemmen beginnen we onze dienstverlening met een persoonlijke kennismaking bij u thuis of op kantoor voor het creŽren van een gedetailleerde omschrijving van de functie en profielschets van de voor u ideale kandidaat.
De professional die aan uw specifieke eisen en criteria voldoet wordt exclusief door ons voor u geworven en geselecteerd. Alle kandidaten worden grondig gescreend waarbij expliciet gekeken wordt naar vaardigheden, ervaring, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en aspiraties. Door Some-Buddy voorgedragen professionals hebben allemaal uitstekende, door ons gecheckte referenties. Enkel de beste professionals worden uiteindelijk door Some-Buddy geselecteerd en geplaatst.

Indien u behoefte heeft aan ondersteuning van een specifieke professional of indien u advies wilt welk type professional geschikt zou zijn om in uw specifieke behoeften aan ondersteuning te kunnen voorzien, gelieve dit door middel van het contactformulier of door direct contact middels telefoon of email aan ons kenbaar te maken.