Personal Assistant
Met een personal assistant van Some-Buddy kunt u ervan opaan dat taken die u eigenlijk niet zelf zou hoeven doen met kwaliteit, professionaliteit en efficientie voor u gedaan worden.
Personal assistants van Some-Buddy zijn uiterst ervaren en goed geschoolde organisatietalenten. Vaak hebben ze ervaring opgebouwd op managementniveau en zijn daarna doorgegroeid tot ondersteunende kracht en sparringspartner van een of meerdere board leden of zelfstandig ondernemers. Ze hebben door ervaring een gegronde kennis van zaken en weten goed aan te voelen waar ze in kunnen springen om u optimaal te ondersteunen en u te helpen exelleren in uw werk.

De personal assistant van Some-Buddy is inzetbaar op een breed scala aan taken, volledig afstembaar op uw behoefte in ondersteuning.
De personal assistant van Some-Buddy neemt uw administratie uit handen, beheert uw agenda, regelt uw afspraken, zorgt ervoor dat uw ticket en hotel geboekt zijn, onderhoudt contact met uw klanten en zorgt dat u altijd piekfijn voor de dag kunt komen met een net gestoomd pak.
De personal assistant weet de weg in ondersteunende branches voor het optimaal boeken van vluchten, hotels, vervoer alsmede voor het vinden van goede stomerijen en wasserettes.
Onze personal assistants weten kwaliteit te regelen waar nodig.

Iedere personal assistant is uniek in zijn of haar ervaring en de takken van sport waarin deze ervaring is opgebouwd. Juist hierdoor kunnen wij de personal assistant afstemmen op uw eisen, de te verrichten taken en de markt waarin u zich bevindt.