Butler
Onze butlers zijn goed opgeleide, veelzijdige en ervaren professionals die met alle plezier een breed scala aan taken voor u uit handen nemen. Al onze butlers hebben uitstekende referenties en hebben een goede staat van dienst opgebouwd in zowel binnen als buitenland. Ze zijn integer, loyaal en dienstbaar.
Door hun ruime werkervaring zijn onze butlers uitermate geschikt als manager van grote huishoudens.Als household manager werft, selecteert en managed onze butler uw ondersteunend personeel, organiseert uw feesten en partijen en fungeert als gastheer om uw gasten op gepaste wijze te verwelkomen. Ook in huishoudens met wat minder personeel maakt de butler zijn naam waar door u persoonlijk te ondersteunen waar nodig als kok, chauffeur of gastheer.

Naast de full time en part time mogelijkheden biedt Some-Buddy u de mogelijkheid om per dagdeel een butler in te zetten om uw gasten te verwelkomen op speciale gelegenheden zoals een diner, lunch, receptie, bruiloft, feest of elke andere denkbare situatie waarbij u net dat beetje extra uitstraling wenst. Een butler serveert op top niveau aan tafel of loopt rond met champagne en heerlijke hapjes.

Enkele butlers van Some-Buddy zijn door hun mediaervaring inzetbaar voor fotoreportages, documentaires, commercials en andere mediaproducties. Een van de bekendste televisiebutlers, butler Laurens, heeft de toegevoegde waarde van een butler van Some-Buddy in de media reeds meerdere malen waargemaakt.